PPR-_dsc1872-project-Rotterdam-LR-V2-13

De werkwijze van Studio Schot

Meer filosofie en meer creativiteit van Studio Schot.

Wij van Studio Schot willen graag kennis met u maken. Wat is uw stijl? Wat kookt u graag? Door de juiste vragen te stellen over uw smaken en gewoontes zorgen wij dat de basis voor uw perfecte keuken werkelijkheid wordt. Uw nieuwe keuken past tot in de kleinste details bij uw levensstijl. 

Door te luisteren naar wat u wilt, en ook niet wilt, maken wij een ontwerp dat aansluit op uw wensen. Een ontwerp met karakter en authenticiteit. Wij denken in mogelijkheden en oplossingen. Met een keuken van Studio Schot bent u thuis.

PPR-_z6f9578-studio-team-LR-38
PPR-_dsc9222-studio-team-LR-4

Onze werkwijze

Bij Studio Schot wordt uw nieuwe droomkeuken geheel volgens onze werkwijze verwezenlijkt.
Zo gaat dat in zijn werk:

Inspiratie

U bent van harte welkom in onze studio. Ervaar onze expertise en laat u door ons verrassen en inspireren. Ervaar hoe we ruimte geven aan uw bijzondere ideeën. Maak kennis met de ontwerpen van Studio Schot. Een kennismaking met keukens die u nooit zult vergeten.

Het ontwerp

Aan de tafel bespreken we gezamenlijk de plannen voor uw droomkeuken. Verhuizen, nieuwbouw of verbouwen? En hoe zit het met de rest van het interieur? Wij verdiepen ons in úw filosofie en manier van leven en wij luisteren naar wat u wenst en niet wenst. Dit alles levert onderscheidend design op en interieurs met karakter en authenticiteit.

De montage

Bouwen en monteren, zorgvuldig en met de nodige controles tussendoor. Wij verzorgen de keukenbouw van A tot Z. Moet er een muur wijken om de keuken te verwezenlijken? Samen met een betrouwbaar netwerk van gespecialiseerde ambachtslieden, kunnen wij elke verbouwing aan.

De oplevering

Uiteraard willen we dat u niet zomaar in uw nieuwe keuken gaat staan, maar dat u het beleeft. Bij de oplevering van uw droomkeuken nemen wij alles met u door. De klokken van de apparaten worden ingesteld, de voordelen van uw kraan en/of wijnkast besproken en vanzelfsprekend is alles in de keuken volledig gebruiksklaar. Het genieten kan beginnen!