Studio_Schot_Modo_Design_Poggenpohl_2_LR.jpg

Poggenpohl

Ontdek meer.

Waarom Poggenpohl

  • Filosofie voorop
  • Uniek design
  • Ambachtelijk
  • Functionele perfectie

Exclusief design vormt de basis van een persoonlijk Poggenpohl keukenontwerp waarin uw levensfilosofie tot uitdrukking wordt gebracht. De filosofie van een Poggenpohl keukenontwerp bestaat al voor vele decennia: de keuken is het belangrijkste deel van het huis.

Kenmerkend zijn de afwijkende keuzes die gemaakt worden, zoals muren die soms moeten wijken om een Poggenpohl keukenontwerp te integreren met de woonkamer tot een moderne, stijlvolle living.
Bij uw bezoek aan onze keukenstudio kijken we verder dan uw wensen en voorkeuren. 
 
Grensverleggend. Niet de functionaliteit van de keuken alléén is het die telt, maar een Poggenpohl keukenontwerp creëert door unieke vormgeving nieuwe dimensies. Wij ontwerpen geen keuken-keukens, maar een ruimtelijke invulling van objecten en een exclusieve presentatie van Poggenpohl opstellingen, die we desgewenst aanvullen met meubels, verlichting en accessoires. Een Poggenpohl keukenontwerp maakt uw interieur zoveel frisser en creatiever. Zowel in bestaande bouw, als in nieuwbouw.

Een kijk op filosofie met Poggenpohl.

Met een Poggenpohl keuken krijgt u niet zomaar wat anders. Of het nu gaat om een bestaande situatie, een interne verbouwing of nieuwbouw, een keukenontwerp van Studio Schot met Poggenpohl neemt dat extra stapje voor u. 
Het feit dat wij met andere ogen tegen invulling van ruimtes aankijken, maakt dat mensen uit het hele land een beroep op ons doen voor een Poggenpohl keukenontwerp. Grensverleggende visie waarin de keuken het belangrijkste onderdeel is van thuis. Hier centreert zich het leven. Daarom is Poggenpohl anders. 

De artistieke kwaliteiten van Studio Schot met de krachtige materialen schitteren al in verschillende huizen. Onder meer bij een bijzonder project in Den Haag. Hier biedt een monumentaal pand ruimte aan ruim dertig luxe appartementen, gebouwd volgens de allerhoogste standaarden. De bewoners van deze appartementen zijn afkomstig uit alle delen van de wereld. Voor hen mochten wij een Poggenpohl keukenontwerp verzorgen. We durven gerust te stellen: geen enkel Poggenpohl keukenontwerp laat zich vergelijken met een ander Poggenpohl keukenontwerp. Elk Poggenpohl keukenontwerp is ook hier uniek en onderscheidend.

Uniek in bouw, elke Poggenpohl. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van Poggenpohl? Ontdek de +MODO, +SEGMENTO of de +VENOVO bij Studio Schot.

Ervaar onze unieke designs offline

Ontvang ons inspiratiemagazine

Nog meer weten over onze ontwerpen, werkwijze en partners?
Laat hieronder uw gegevens achter en wij sturen u ons inspiratiemagazine toe.
Hiermee kunt u uw gedachten voor uw nieuwe droomkeuken een plek geven.

PPR-_z6f9687-studio-team-LR-64