PPR-_dsc9266-studio-team-LR-24

Een kijkje in onze studio

Hier komen bijzondere, onconventionele keukenontwerpen tot leven. 

Wat kunt u verwachten?

  • Unieke designs
  • De Studio Schot ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Karakter en authencititeit

Een warm onthaal, een lekker bakje koffie, persoonlijk advies en vooral een flinke dosis aan inspiratie: dat is de Studio Schot ervaring.

In onze showroom kunt u onze keukens bewonderen. Met onderscheidende designs en interieurs met karakter en authenticiteit zijn onze keukens stuk voor stuk uniek. U kunt rustig rondkijken en er achter komen wat u juist wel en juist niet zoekt in een keuken.

Zo speciaal als onze keukens zijn, zo speciaal voelt u zich in onze showroom. Bij Studio Schot hechten wij namelijk veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom kunt u ons in de showroom vragen stellen en advies ontvangen van onze experts. Wij luisteren naar uw ideeën en filosofie en geven u op basis daarvan advies voor uw keuken of interieur.

Bij Studio Schot staat de klant centraal en dat ziet u terug in onze werkwijze. Uiteindelijk is het ons doel om een keuken te ontwerpen die precies aansluit op uw ideale plaatje en die daarnaast past bij uw situatie en in uw huis. Tevreden klanten, daar gaan en staan wij voor.

U bent van harte welkom in onze showroom. De koffie staat voor u klaar en wij ook.

Maak eenvoudig een afspraak met ons.

Komt u bij ons aan tafel?

Maak een afspraak met de designmeesters

Uw nieuwe droomkeuken hoeft geen droom te te blijven. Graag nemen wij de tijd voor u in een adviesgesprek.
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

PPR-_z6f9753-studio-team-LR-82