W3sibW9kaWZpZXIiOiJyZXNpemUiLCJ3aWR0aCI6MTkyMCwiaGVpZ2h0IjoxMDgwLCJmaXQiOiJpbnNpZGUiLCJwb3NpdGlvbiI6ImNlbnRlciIsImdyYXZpdHkiOiIiLCJzdHJhdGVneSI6IiIsImtlcm5lbCI6IiJ (1).jpg

Julia's Park

Ons grootste project tot op heden

Uniek aan deze locatie

  • Monumentale Prinses Julianakazerne 
  • Landschappelijke context
  • Poggenpohl concepten gemixt
  • 53 verschillende projecten

Julia’s Park is de optimale combinatie van groen en stads wonen. Het complex, nu Julia’s Park geheten,  is getransformeerd van een gesloten kazerneterrein naar een open leefgebied met hoogwaardige herenhuizen en een monumentale tuin die past bij de omgeving en het chique woonmilieu.

Toen wij de opdracht kregen om 53 unieke keukens te ontwerpen voor 53 unieke woningen, wisten wij wat ons te wachten stond. Na zorgvuldige gesprekken met de nieuwe inwoners, veel tekenwerk en het ontwikkelen van strakke bouwplannen, gingen wij aan de slag.

De wensen van de inwonenden zijn vertaald naar 3 Poggenpohl concepten: +INTEGRATION, +MODO en +SEGMENTO. Door middel van combinaties, maar ook het gebruik van de enkele concepten hebben we in elke woning een unieke keuken verwezenlijkt. Aan verrassende wendingen en onverwachte obstakels is geen gebrek geweest bij dit project. De constructieve haalbaarheid, het inpassen van de installaties en het managen van en voldoen aan alle wensen van de individuele inwonenden waren een grote, maar ook mooie uitdaging.

Het bijzondere aan dit wooncomplex is de naadloze integratie van historie en eigentijds comfort. Kortom: een bijzonder uitdagend, maar tegelijk bijzonder mooi project. Wij zijn er trots op. Mooier dan hier leeft u nergens in Den Haag, ak zeggen we het zelf. Hieronder hebben wij 3 gekozen die wij graag aan u laten zien!

Komt u bij ons aan tafel?

Maak een afspraak met de designmeesters

Uw nieuwe droomkeuken hoeft geen droom te te blijven. Graag nemen wij de tijd voor u in een adviesgesprek.
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

PPR-_z6f9753-studio-team-LR-82