PPR-keuken-kookeiland-Poggenpohl-Modo-LR-01.jpg

Liefde op het eerste gezicht

Een compleet plaatje

Uniek aan deze keuken

  • Ruimtelijk
  • Accent op het woongevoel
  • Verschillende Poggenpohl elementen
  • Ontwerp en realisatie maatwerk meubel, koffie en wijnklimaatkast

Na een blik op de Poggenpohl +MODO in onze studio, was het zeker voor deze familie. Dit kookeiland moest het middelpunt worden van de woonbeleving in huis. En zo hebben wij het ook gerealiseerd. Liefde op het eerste gezicht kwam bij ons in gedachten, en dat willen we vasthouden. Voor de realisatie moesten wij buiten het gebruikelijke kader denken. Zo hebben we de oorspronkelijke ruimtes omgedraaid. De bedachte keukenruimte, werd de woonkamer, en vice versa. Op deze manier geven wij het kook- en wooneiland alle recht en wordt het het kloppende hart van de leefruimte.

Wij hebben het ontwerp vormgegeven zodat er een duidelijke ruimte zit voor de keuken, en een loungeruimte om te genieten van een kopje koffie of een rode bordeaux uit de toegepaste wijn klimaatkast.

Wij hebben dit ontwerp van het begin tot het einde van de realisatie begeleid. Zo hebben wij het lichtplan ontwikkeld. Goede werkverlichting boven de kookplaat en bij de spoelbak. En bij de loungeruimte? Een unieke design lamp van Driade, de Norma. 

Kortom, een prachtig project.

Komt u bij ons aan tafel?

Maak een afspraak met de designmeesters

Uw nieuwe droomkeuken hoeft geen droom te te blijven. Graag nemen wij de tijd voor u in een adviesgesprek.
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

PPR-_z6f9753-studio-team-LR-82