Leidschendam Martin & Liesbeth 300 dpi-8

Moderne keuken met indrukwekkend kookeiland

Veel meer dan een plek om te koken.

Uniek aan deze keuken

  • Poggenpohl keuken
  • +MODO eiland
  • Eikenhouten kasten in Oak Smoked Light
  • Marmeren werkblad in Harmony Grey

Deze keuken is een mix van een moderne en klassieke stijl, dankzij de combinatie van marmer en hout. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en een frisse uitstraling.

De blikvanger van deze keuken is het imposante +MODO eiland. Het marmeren werkblad in Harmoney Grey past goed bij de kleuren van de keuken. Het marmer heeft een chique en verfijnde uitstraling, met delicate aders. Het eiland in brons antraciet is ook een opvallend element. De metalen afwerking is een mooi contrast met het lichte eikenhout en het grijze marmer.

De eikenhouten kasten in Oak Smoked Light geven de keuken een warme en uitnodigende sfeer. De kasten bieden veel opbergruimte, door de uittrekbare planken en lades. Alle keukenbenodigdheden kunnen zo overzichtelijk opgeborgen worden. De kasten zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn, zo wordt koken en opruimen een eenvoudig klusje.

Voor de bewoners is de +MODO keuken van Poggenpohl meer dan een plek om te koken. Het is het hart van de woning, waar stijl, creativiteit en licht samenkomen. Een plek om iedere dag van te genieten!

Komt u bij ons aan tafel?

Maak een afspraak met de designmeesters

Uw nieuwe droomkeuken hoeft geen droom te te blijven. Graag nemen wij de tijd voor u in een adviesgesprek.
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

PPR-_z6f9753-studio-team-LR-82