BORO_1st_image_studio_schot.webp

BORA

BORA kookplaat voor naadloos design.

BORA geeft ruimte

Het merk BORA is vrij jong in tegenstelling tot de andere merken die we u aanprijzen, maar wij zijn zo weggeblazen door de functies en unieke designs van deze kookplaten dat we een samenwerking met BORA niet konden weerstaan.

Omdat een BORA kookplaat werkt met stromingssnelheid en niet met luchtvolume, is het afzuigsysteem energiezuinig.
Daarmee is BORA afzuiging de beste keus voor iedereen die zuinig en verantwoord met energie én geld wil omgaan.
Een BORA kookplaat is niet te missen in een keuken van Studio Schot. Een uitstekende combinatie, vol innovatieve technologie en slimme oplossingen voor het leven van alledag.

BORA: voor design en kookkunst zonder dampen

Een BORA afzuiging creëert een dwarsstroming die zorgt voor afzuiging van de dampen direct boven de pannen. 
Dankzij deze baanbrekende vinding rekent BORA af met de conventionele systemen voor afzuiging. Met het BORA afzuigsysteem hebt u geen vetafzetting, geen lawaai, geen hinderlijke dampen en geen dwingende elementen bij de vormgeving van uw keuken. Zo krijgt u met de geïntegreerde afzuiging plek voor een mooi designelement. De BORA afzuiging is een regelrechte innovatie in de wereld van keukens. En een uniek element voor een keuken van Studio Schot.

Als gecertificeerd BORA dealer weten wij u met alle BORA zaken te helpen. Deze kookplaten worden naadloos geïntegreerd in uw keukenblad.
 
Een BORA kookplaat is niet alleen slim, maar ook praktisch. Onder de BORA kookplaat is voor de afzuiging slechts weinig ruimte nodig, waardoor de daaronder liggende opbergruimte optimaal benut kan worden. Daarnaast zijn alle BORA kookplaten voorzien van een extra groot kookoppervlak, een uiterst stille motor en intuïtieve controlebediening die het gebruiksgemak uiterst goed verzorgen.

Ervaar onze unieke designs offline

Ontvang ons inspiratiemagazine

Nog meer weten over onze ontwerpen, werkwijze en partners?
Laat hieronder uw gegevens achter en wij sturen u ons inspiratiemagazine toe.
Hiermee kunt u uw gedachten voor uw nieuwe droomkeuken een plek geven.

PPR-_z6f9687-studio-team-LR-64