Neff_main_image.webp

NEFF

Geïnspireerd door gebruiksgemak

Waarom NEFF

  • Sinds 1877
  • Focus op gebruiksgemak
  • Innovatie
  • Functioneel

NEFF: Cook. Create. Inspire. Dit is het basisprincipe van NEFF. Het merk staat voor puur kookplezier. De beste inspiratie voor kookliefhebbers sinds 1877. Bij Studio Schot houden we van gevestigde namen, die hun kwaliteit bewezen hebben. Dus waarom NEFF keukenapparatuur?

Geen standaardoplossing maar eindeloze mogelijkheden


In 1877 richtte Carl Neff, samen met zijn 6 partners, de eerste NEFF werkplaats op, niet wetende dat zij vanuit dit kleine huisje op een dag heel Europa zouden bereiken. Hij wist wel wat de mensen in de toekomst nodig zouden hebben en sprong vervolgens met slimme innovaties in op deze behoeftes.

Door de jaren heen heeft NEFF gezorgd voor het eerste elektrische fornuis, de eerste magnetron, de eerste inductiekookplaat en de eerste vaatwasser. Aanpakken, vernieuwen en perfectioneren zijn woorden waar NEFF altijd mee bezig is; er is immers altijd ruimte voor verbetering, ook na zoveel jaar.  

De keukenapparatuur van NEFF is indrukwekkend en garandeert een complete keuken: ovens, magnetrons, afzuigkappen, vaatwassers, gaskookplaten, elektrische kookplaten, koelkasten en diepvriezers. Maar vergeet niet de unieke innovaties zoals espressomachines en stoomovens. Door de VarioSteam-technologie wordt er vocht, in de vorm van stoom, toegevoegd aan de oven, waardoor een gerecht mals en sappig de oven uitkomt.

Het design van NEFF keukenapparatuur tekent de filosofie van het befaamde merk: innovatief, functioneel en mooi. Onderscheidend door karakteristieke details. NEFF laat het goede leven gepaard gaan met verantwoorde keuzes en houdt rekening met het milieu. Alle apparatuur is energie- en waterbesparend.

NEFF is altijd bezig om het koken beter, makkelijker en efficiënter te maken. Geen standaardoplossing, maar ontworpen en ontwikkeld vanuit de wensen voor kookliefhebbers. Zo brengt NEFF magie in de keuken. Bij Studio Schot gaan we niet voor de standaard inbouwapparatuur voor uw keuken, maar kijken we naar de NEFF apparatuur die aansluit op uw levensstijl. Want nog meer dan de apparatuur, staat die centraal. 

NEFF Keukenapparatuur kent verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de waterbesparende vaatwassers, de Slide&Hide ovendeur, functioneel design en CircoTherm heteluchtsysteem in uw oven om gerechten perfect te bruinen en garen. Of wat dacht u van de andere variërende slimme vindingen, zoals de FlexInductiekookplaat die u op een grote inductiezone laat koken?

Ervaar onze unieke designs offline

Ontvang ons inspiratiemagazine

Nog meer weten over onze ontwerpen, werkwijze en partners?
Laat hieronder uw gegevens achter en wij sturen u ons inspiratiemagazine toe.
Hiermee kunt u uw gedachten voor uw nieuwe droomkeuken een plek geven.

PPR-_z6f9687-studio-team-LR-64