Liebherr_koelen_vriezen_wijn_studio_schot.jpeg

Liebherr

Al meer dan 65 jaar dé koelingspecialist.

Waarom Liebherr

- Esthetisch design
- Energiebesparing
- Bedieningsgemak
- 7 jaar zekerheid

Liebherr heeft al 65 jaar een toonaangevende rol vervuld als expert op het gebied van koel- en vriestechnologie, met een sterke focus op kwaliteit en innovatie. Liebherr maakt gebruik van hoogwaardige materialen die met uiterste precisie worden verwerkt. De moderne en zeer nauwkeurige elektronische besturingssystemen, in combinatie met een duurzaam productieproces, staan garant voor de uitmuntende Liebherr-kwaliteit: het perfect vershouden van al uw levensmiddelen.

Liebherr koelkasten zijn uitgerust in verschillende soorten en maten. En hebben een langer dan gemiddelde levensduur! Zo kunt u optimaal en lang genieten van de voordelen van een Liebherr koelkast.  

Wij hebben al in verschillende keukens een mooie Liebherr koelkast mogen plaatsen. En graag zouden wij met u om tafel gaan voor de nieuwe Liebherr, die in uw nieuwe keuken komt!
 

Een Liebherr zorgt voor net dat stukje extra zorg in uw keuken. Ze mogen zichzelf niet voor niets de specialist in koelen en vriezen noemen. Energiebesparing en bedieningsgemak staan voorop in de ontwikkeling van hun nieuwe koel- en vrieselementen.

Ervaar onze unieke designs offline

Ontvang ons inspiratiemagazine

Nog meer weten over onze ontwerpen, werkwijze en partners?
Laat hieronder uw gegevens achter en wij sturen u ons inspiratiemagazine toe.
Hiermee kunt u uw gedachten voor uw nieuwe droomkeuken een plek geven.

PPR-_z6f9687-studio-team-LR-64