Miele_main_image_Studio_Schot.webp

Miele

Immer Besser

Waarom Miele

  • Optimaal kookgemak
  • Alle huishoudelijke apparaten
  • Sinds 1899
  • Tijdloos design
  • Intuïtieve bediening

Miele, Immer Besser. Wat een statement. En er wordt naar geleefd ook. Miele is al jaren een toonaangevend merk in de keukenmarkt, en met een sterke, bewezen filosofie (onbetwiste kwaliteit en bedieningsgemak in één product), weten wij dat het wordt waargemaakt. Of het nu gaat om een vaatwasser, kookplaat of espressomachine, de Miele keukenapparatuur zorgt ervoor dat uw keuken op uw levensstijl aansluit. En wij bij Studio Schot zorgen voor de vertaalslag naar welke apparaten bij u passen. Innovatie, bewezen kwaliteit en gebruiksgemak in één Miele apparaat.

Intuïtief ervaren met Miele.

Kookgemak. Het belangrijkste wat u wilt hebben in de keuken. Dat brengt plezier. De intuïtieve apparaten van Miele brengen u dichter bij uw maaltijd. Miele besteedt veel ontwikkeling en aandacht aan het maken van bediening die de gebruikservaring compleet maakt. De slimme technieken worden op verschillende manier toegepast. Een apparatuur die net dat stukje extra heeft. Zo zijn er exclusieve systemen die energiebesparend koelen en vriezen, wat zorgt voor een langere levensduur van uw voedsel. En met een NoFrost vriezer hoeft u nooit meer uw vriezer te ontdooien. 

Waarom Miele met Studio Schot?

Als officiële partner van Miele mogen wij u de high-end apparatuur aanbieden. Ja, dat mag niet iedereen zomaar. Daarom prijzen wij met trots de Miele keukenapparatuur aan.
Miele is een belofte voor elke keuken. 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Download onze brochure hieronder, of neem contact met ons op!
 

Ervaar onze unieke designs offline

Ontvang ons inspiratiemagazine

Nog meer weten over onze ontwerpen, werkwijze en partners?
Laat hieronder uw gegevens achter en wij sturen u ons inspiratiemagazine toe.
Hiermee kunt u uw gedachten voor uw nieuwe droomkeuken een plek geven.

PPR-_z6f9687-studio-team-LR-64