Siemens_keuken_apparatuur_studio_schot.webp

Siemens

Samenspel van technologie en design

Waarom Siemens

  • 175 jaar specialist
  • HomeConnect
  • Intuïtief gebruikersgemak
  • Bekroond design

Een keuken van Studio Schot met Siemens apparatuur zal uw verwachtingen overtreffen. De keukenapparatuur van Siemens is bekroond met verschillende design awards.

 

Siemens heeft een lange en succesvolle geschiedenis. Van een kleine werkplaats in Berlijn naar een wereldconcern. Siemens levert producten van hoge kwaliteit en baanbrekende technologieën aan de markt, al meer dan 175 jaar. Siemens stopte nooit met vernieuwen.

Anticiperen op behoeftes

Dat blijkt onder andere uit de vaatwassers van Siemens. Al in 1964 presenteerde Siemens hun eerste vaatwasser, die zij bleven verbeteren. Bijna 50 jaar later, in 2010, introduceerde Siemens de ecoStar2 vaatwasser; een energiebesparende kampioen in de markt. Siemens anticipeert op wat u nodig heeft in de keuken en wat uw gebruikerservaring zal verbeteren.

Door uw keuken te vervaardigen met Siemens bij Studio Schot maakt u een modern thuis. Siemens levert apparaten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn en het leven in de keuken stijlvoller maken, maar ook minder tijdrovend. Een plek om te ontspannen en een plek voor ontwikkeling. Zo weten wij zeker dat u van de gebruiksgemakken steeds meer voordelen gaat ontdekken.

Het is mogelijk om meerdere Siemens apparatuur met elkaar te laten communiceren door middel van de Siemens HomeConnect. Verbinding en vereenvoudiging. HomeConnect zorgt voor flexibiliteit in de keuken; het is bijvoorbeeld mogelijk om via de camera in de koelkast te kijken, zelfs vanuit de supermarkt. Ook is het een optie om een directe verbinding tot stand te brengen tussen kookplaat en afzuigkap. Hierdoor meet de afzuigkap automatisch welke stand het meest optimaal is.

Siemens vernieuwt voortdurend hun productlijnen en hebben verschillende innovatieve oplossingen in de markt geïntroduceerd zoals de noFrost, varioHinge en flexInduction. Laatstgenoemde zorgt ervoor dat je de pan overal op de kookplaat kan zetten. Geavanceerder dan ooit. Dit zijn oplossingen die het gebruiksgemak van keukenapparatuur benutten. En daar houden wij van bij Studio Schot. 

Ervaar onze unieke designs offline

Ontvang ons inspiratiemagazine

Nog meer weten over onze ontwerpen, werkwijze en partners?
Laat hieronder uw gegevens achter en wij sturen u ons inspiratiemagazine toe.
Hiermee kunt u uw gedachten voor uw nieuwe droomkeuken een plek geven.

PPR-_z6f9687-studio-team-LR-64