Studio_schot_gaggenau_main_image.webp

Gaggenau

Luxe en innovatie sinds 1683.

Waarom Gaggenau

  • 335 jaar vakmanschap
  • Maakt alle huishoudelijke apparaten
  • Verfijnd handgemaakt
  • Gebruiksgemak
  • Ideaal voor de ambitieuze thuiskok

Het trotse merk Gaggenau is in 1683 opgericht in Duitsland als hamer en spijkersmederij. Door de eeuwen heen heeft het bedrijf al vele werkzaamheden verricht, maar in 1908 tot 1931 kwam de opkomst van de gemakskeuken en wordt het focussen hierop de hoofdactiviteit van Gaggenau. Een keuken die aansluit op de levensstijl. En laat dat nou net zijn wat wij bij Studio Schot ook belangrijk vinden.

Als een van de meest toonaangevende merken op de markt levert Gaggenau een statement voor kwalitatieve huishoudelijke apparaten. Bovenal is de Gaggenau apparatuur zeer functioneel en innovatief.

Gaggenau: bewust design, verfijnd handgemaakt.

Het assortiment van Gaggenau is breed. Van ovens, volautomatische koffiemachines, kookplaten en afzuigsystemen tot koelkasten, vriesapparatuur en afwasautomaten. Bijna elk apparaat wordt volledig met de hand gemaakt. Zo wordt ook de expertise gegarandeerd  

 

Eeuwig vernieuwend.

Gaggenau bracht vele innovaties in de thuiskeuken. Denk aan de inbouwbakoven, de keramische kookplaat, hydrolytische zelfreiniging, de zijwaarts scharnierende ovendeur, de combi-stoomoven voor thuis. En natuurlijk het revolutionaire werkblad afzuigsysteem. Met nieuwe technologie wil Gaggenau blijven voldoen aan de steeds hogere eisen van thuiskoks.

Elke Gaggenau is een topstuk keukenapparatuur. Een indrukwekkend samenspel van techniek, ergonomie en design.
 

Gaggenau keukenapparatuur innovatie in de thuiskeuken.

Gaggenau maakt het verschil.  De wensen en ervaringen van professionele topkoks, vertaald in hoogwaardige apparatuur voor de thuiskeuken. Zonder compromissen aan functionaliteit en design. Vol technologische innovaties, die elke culinaire uitdaging aangaan. 

Gaggenau producten worden voor het grootste deel met de hand geproduceerd, geassembleerd en afgewerkt. Van het monteren van kabelbundels tot het polijsten van de bedieningsknoppen van een oven. Met liefdevolle aandacht voor elk detail en een scherp oog voor het milieu.

Benieuwd naar een keukenontwerp met Gaggenau keukenapparatuur? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. 
 

Ervaar onze unieke designs offline

Ontvang ons inspiratiemagazine

Nog meer weten over onze ontwerpen, werkwijze en partners?
Laat hieronder uw gegevens achter en wij sturen u ons inspiratiemagazine toe.
Hiermee kunt u uw gedachten voor uw nieuwe droomkeuken een plek geven.

PPR-_z6f9687-studio-team-LR-64